Bestelinfo

HOE TICKETS BESTELLEN?

Tickets reserveren bij Voor Taal en Kunst is erg eenvoudig. Ga naar de Bestelpagina en volg volgende stappen:

1.  Kies de datum van de voorstelling waar je heen wilt.

2. Kies het aantal kaarten dat je wenst aan te kopen.

3.. Eventueel kan je opmerkingen toevoegen. Wil je graag bij bepaalde mensen zitten? Geef ons de namen door en wij geven je een plaatsje bij elkaar. Is iemand van je gezelschap een rolstoelgebruiker? Vertel het ons, en wij zorgen voor volledige toegang. Andere zaken die van belang zijn? Meld het ons!

4. Klik op de knop ‘Reserveer je plaatsen’ onderaan. Je gaat naar een nieuw scherm.

5. Vul je persoonlijke gegevens in (die van de besteller). Als alle gegevens ingevuld zijn en de bestelinfo onderaan klopt, klik je op de knop ‘Bestelling plaatsen’.

6. Je krijgt een e-mail met alle gegevens van je bestelling (controleer ook je spam/ongewenste mail als je geen mail ontvangt).

7.  Betaal via bankoverschrijving naar onze rekening BE70 7512 0378 5825 op naam van Voor Taal en Kunst, Mechelen met vermelding van het bestelnummer, je naam en de datum van de voorstelling.

Let op: je bestelling is pas definitief wanneer wij de overschrijving ontvangen hebben!

Je krijgt later van ons, na betaling, een bevestiging dat je plaatsen toegewezen zijn.

Maak je je reservering minder dan 3 werkdagen voor de voorstelling, dan schrijf je niks over, maar betaal je de avond zelf aan de kassa.

  • Kaarten: €13

Reserveer je niet, dan kan je de avond zelf nog wel binnen als de voorstelling niet uitverkocht is. De algemene ticketprijs aan de kassa is dan wel €14 in plaats van €13 in voorverkoop. (Personen op de wachtlijst hebben voorrang.)

  • Geannuleerde tickets worden niet terugbetaald.
  • Kaartjes bestellen kan enkel via deze website.
  • Bellen, sms’en, mailen, Facebooken of gele briefkaarten sturen werkt niet…

De ticketverkoop via deze website gebeurt via een externe beveiligde omgeving, alleen voor onszelf toegankelijk. Als je tickets bestelt, worden jouw gegevens enkel gebruikt voor de administratie van de verkoop ervan. Wij verwijderen die gegevens na 3 jaar. Je leest alle info in onze Privacyverklaring.

Met dank en tot ziens op een van onze voorstellingen!

Uitverkocht?

Als de voorstelling uitverkocht is, kan je je via de link inschrijven op een wachtlijst volgens het “eerst komt, eerst maalt”-principe. Je kan dan de avond zelf naar het theater komen en afwachten. Indien er mensen niet komen opdagen, dan is het je kans. 

Zij die bovenaan de wachtlijst staan, kunnen dan eerst binnen. Gemiddeld kunnen 2 à 4 mensen die op de wachtlijst staan nog binnen. Maar dat is geen garantie…

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x